Vad vill du att Sportgruppen ska heta?

Nu finns möjligheten att kunna vara med och påverka vad Sportgruppen ska heta i framtiden.

Efter intresse av att byta namn från Sportgruppen vänder sig nu både Sportgruppen och PULS till våra medlemmar. Förslag på namn tas tacksamt emot och kommer att diskuteras vidare under årsmötet i januari, då närvarande medlemmar kommer att rösta om ett eventuellt namnbyte.

Fortsätt läsa ”Vad vill du att Sportgruppen ska heta?”

Veni Vidi Vici! Carpe Scrotum vann finalen!

Onsdagen den 9 december var ytterligare en historisk dag i Carpe Scrotums historia. Det PA-anknutna laget vann Campushallens turnering efter största möjliga dramatik.

Finalen stod mellan Carpe Scrotum och Frank FC. Frank, som för övrigt var det enda laget som besegrade Carpe i grundserien, började starkast och tog ledningen redan efter ett par minuter.

Fortsätt läsa ”Veni Vidi Vici! Carpe Scrotum vann finalen!”

Nio dödssynder när du söker jobb

campus-banner-xsmDen som blir kallad till arbetsintervju har nått halvvägs till målet. Men får du aldrig ta emot det efterlängtade samtalet från rekryteraren trots de rätta kvalifikationerna? Risken finns att du har trillat dit på någon av de nio fällor som Shortcut har listat.

1. Du fokuserar på kända företag som Ikea
I en undersökning som Universum gjorde nyligen svarade 10 000 unga akademiker på frågan vilka företag som är deras ideala arbetsgivare. Ekonomerna röstade fram Ikea till förstaplatsen, teknologerna hade Ikea som sin sjunde drömarbetsplats och inom data och IT hamnade det världskända företaget på en fjärde plats. Det är säkert spännande att arbeta på ett framgångsrikt företag som ständigt är i fokus. Men glöm inte bort att små företag också kan vara spännande och de badar dessutom inte i stora högar av intressanta cv:n. Håll kvar ögonen på drömarbetsplatsen nummer ett, men var samtidigt öppen för de mer okända företagen.

Fortsätt läsa ”Nio dödssynder när du söker jobb”