Nolle-P 2011, fortsättning…

I onsdags kväll trotsade Nollan, Pils och faddrar regnet och började med förfest i Viagraparken. Det grillades hamburgare och bjöds på gyckel. Munchen Hoben blev lyckat, Erik Hassle och Rebecca och Fiona lockade en stor och vilt dansande publik.

Vid lunchtid dagen därpå var det dags för det årliga Nolle-P-lägret som denna gång var beläget i Stocklycke på Omberg. Nollan möttes där av PAmp och delades in i nya grupper som de sedan tävlade med på olika stationer. Det var peppade gäng som psykade varandra med den ena hejarramsan klatchigare än den andra. Därefter fick Nollan tid att skriva gyckel till kvällens gyckeltävling. Detta var ett träningsläger och träningen låg även i att lära sig att gå på sittning som en riktig student. Så kvällen bjöd på fulsittning med sånghäfte och bordskålar i ett partytält och temat var detsamma som för Nolle-P, alltså Olympiska spelen. Ridhäljmar och hockeyklubbor samsades med gymnastiktrikåer och skidglasögon. Efter middag och tävling var det fri dans. Klockan 07:00 nästa morgon väcktes Nollan milt av PAmp som marscherade in i rummen och beordrade uppställning för morgongymnastik. En smarrig frukost intogs och sedan var det hemfärd för trötta men till synes nöjda Nollan.

Kvällen bestod sedan av filmkväll med popcorn i Key1. Ett tillfälle att vila upp sig, för dagen därpå (lördag) var det fullt ös igen. Bowling på S2 på förmiddagen, och på kvällen dags för sittning i Ryds Herrgård, mer känd som HG. Detta var en mellansittning, det vill säga finare än fulsittning, men inte lika fint och strikt som en finsittning. Det serverades tre-rätters och många bra och roliga gyckel. Efter sittning var det ombyte av kläder och miljö och Nollan och Faddrar begav sig till campus och SOF & Fortes Utedisco. Där var det röj och glada miner trots ett lätt regn.

På söndagen utmanades Nollan till en volleybollturnering av PULS:s styrelse. PULS tackar för en god match. Igår måndag hade Nollan sina första riktiga föreläsningar och kvällen avrundades med en brännbollsmatch i T1. Generösa PAmp delade ut en hel del stilpoäng.

Idag tisdag är alla välkomna på förfest bakom C-huset kl 18:00 innan terminens första kravall, som passande nog heter Kravalletten, så tagga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *