NU är hösten här!!!

Trots att vädret fortfarande säger sommar så är hösten här i all prakt! Det betyder att massa nya äventyr ligger runt hörnet.

Till Ettan säger PSS välkommen till Linköping (igen)! Till tvåorna och treorna säger vi lite sent men ändå välkomna tillbaka!

De första veckorna i skolan har bestått av underbara Nolle-P som avslutades med ett rekord på Kalasmottagningen som Hoffmaesto gästade. I egenskap av huvudfadder vill jag bara säga VILKET SJUKT BRA NOLLE-P! Jag vill ta tillfället i akt och tacka PAmp för det fantastiska jobb de har gjort under Nolle-P! Det var väldigt uppskattat och vi vet hur mycket blod, svett och tårar ni har lagt ner i planeringen. Ettan har verkligen fått en superbra start på sin tid här i Linköping. Nu undrar ni säkert om det slut på det roliga nu? Blir det bara den gamla grå vardagen? Nej, såklart inte! En students liv står aldrig stilla men vi kanske går ner lite i tempo, om man vill! Men vad kommer då? Jo, på lördag är det PiLS kravall On the Rocks som står på schemat och jag hoppas att vi får en bra uppslutning för att stötta vårt festeri! MaxPULS har också dragit i gång varje måndag med olika aktiviteter! HR-dagen är snart här med tema om självförverkligande, de vill man ju inte missa! Sen är det väl någon sittning som skymtar där borta i höstmörkret. Det är bara ett smakprov på vad PULS arbetsgrupper anordnar för vår skull!

Men såklart får man ju inte glömma att i höst ska vi lära oss ny och underbar kunskap. Det kommer bli en intressant höst för alla årskurser då tvåorna ska slänga sig med termer som LAS och paragrafer hit och dit. Treorna och Danne ska ge sig på utmaningen att snacka engelska en hel termin, wonder how that will end?  Och för ettorna så kommer den största utmaningen, nämligen att lära sig livet som student!

Visst känns det som om hösten kommer bli helt suverän? Vi syns i korridorerna!DSC_0076 DSC_0088 DSC_0212 DSC_0215 DSC_0223

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *