PSS säger Hej! till en till av våra fantastiska styrelsemedlemmar.

Vem i styrelsen läser inte PSS artiklar, kommer från andra sidan av två stora sjöar och tycker att ugglor har det ganska lugnt och skönt? Han är en ex-PiLS och tycker att det sociala är en viktig del av studietiden, använder sina ben och gillar sitt liv som bollplank. PSS presenterar Filip Nyström!

DSC_0262

Var kommer du ifrån?
Jag kommer från Trollhättan.

Vilken månad är du född i?
Jag är född i maj.

Vad är din favorit färg?
Jag gillar grön.

Om du skulle vara ett djur, vilket skulle du vara då?
Jag skulle nog vilja vara en uggla, de ser att ha det ganska lugnt och skönt.

Vilken kroppsdel har du mest användning av?
Mina ben skulle jag tro.

När jag har tagit examen ska jag…
Plugga lite till!

Läser du verkligen PSS artiklar?
Nej (Hmm… PSS tycker att de ska bli bättring på det området ;))

Har du någon last?
Nej

Bästa festminne med tre ord.
Drat-i-spat

Om du fick vara någon för en dag vem skulle det vara?
Jag skulle vilja vara Barack Obama, skulle vara hur coolt som helst att vara president! Fast jag skulle inte vilja vara det i mer än en dag.

Vad är ditt arbetsområde inom styrelsen?
Ordförande i det sociala utskottet.

Vad innebär det?
Jag agerar bollplank för de olika grupperna som ingår i socialutskottet nämligen PiLS, PAmp och MaxPULS. Det ingår även två andra grupper under det sociala utskottet men det finns i nuläget tyvärr ingen tillsatt för posterna inom de grupperna. Men BVG kommer antagligen snart att få en representant inom ett av de utskotten. Så jag jobbar även för att få fram representanter därifrån. Jag har också ansvar för Puls-pubarna vi anordnar under året och fixar med det. Sen inkluderar det, självklart, även att sitta med i styrelsemötena och fatta beslut.

Varför sökte du till styrelsen?
Jag blev faktiskt nominerad. Jag hade inte tänkte söka från början då jag var med i PiLS förra året och kände att det kunde vara skönt att inte ha något extra som tar upp tid. Sen fick jag veta om nomineringen och det blev jag glad för, så jag kände att det kanske passade mig rätt bra ändå. Nu i efterhand vet jag att det var ett bra val för jag tycker att det är roligt och intressant.

Vad anser du är PULS viktigaste uppgift?
Jag tycker att deras viktigaste uppgift är att skapa en så bra miljö som möjligt, för och med studenterna. Jag tycker att det blir bättre då alla jobbar för alla så det blir lite som ett ekosystem där alla delar påverkar varandra.

Vad anser du är viktiga egenskaper för att vara styrelsemedlem i PULS?
Jag tycker att ett brinnande engagemang är viktigt. Arbetet för styrelsen tar väldigt mycket tid så viljan måste finns där. Man ska även ha en positiv inställning och vara öppen för förslag.

Vad tycker du att DU tillför styrelsen?
Jag kan vara kritisk och analytisk så jag ser det som mitt största bidrag till styrelsen. Jag vill se på saker ur alla aspekter.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen?
Det är ett väldigt trevlig gäng! Sen känner jag mig också glad, nöjd och stolt över att se hur grupperna handskas med sina uppgifter. Det är väldigt kul att kunna stå på ”the sideline” och se den större bilden. Man ser hur mycket tid, energi och engagemang de lägger ner i sitt arbete för sektionen. Jag vet ju hur PiLS fungerar men det är även kul att få en bättre inblick i både Pamp och MaxPULS. I egenskapen som bollplank så ser jag hur de utvecklas och det är väldigt roligt.

Vad tar mest tid, planering, utförande, möten eller något annat?
Det är möten som tar mest av min tid. Det blir ju en del möten, fast det är ju mest kul! Att träffa nya människor är jätteroligt. För mig så krävs det inte så mycket planering inför möten så den delen går ofta väldigt snabbt.

 

Legolas                                           vs                           Arragon

 

Kravall                                             vs                            Korridorsfest

 

Donken                                          vs                              Sallad

 

Dansbandsveckan i malung             vs                              Metaltown

 

En timme på spinningscykeln          vs                              En timme med soffhäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *